A Robi 55 rotációs kapa

Robi 55 alkatrész

A benzinmotoros kertigépek használata óriási segítség a kertészkedők számára. A rotációs kapa például kifejezetten a nagyobb földterületek hatékony megkapálására, illetve akár felszántására is alkalmas. A Robi 55 összetevők sajnos idővel elhasználódnak és cserére szorulnak, mivel a folyamatosan használják és erőltetik azokat. A rotációs kapák többfele kiegészítőjük révén multifunkcionálisak. Kisebb erőgépként is használhatóak, pontosan úgy, mint egy traktor.

A Robi 55 egy a kertészkedők körében jól ismert, megbízható típus. Erős benzinmotorjának köszönhetően, akár 6 kapataggal egyszerre lehet hatékonyan kertet művelni. A cvgshop.hu webáruház ehhez a típushoz is széles választékban kínál alkatrészeket.

Erről személyesen is meggyőződhet, ha ellátogat az oldalukra. Az egyszerű szerkezet akár otthon is megjavítható, a Robi 55 ezért is olyan népszerű típus. A hibás alkatrészek cseréjét gyorsan megoldhatja a webáruház kínálatából. Rendelje meg őket és néhány nap múlva újra használhatja a gépet kertjében!