Az infraszauna újszerű találmány

Infraszauna napjainkban

Ki ne szeretné úgy eltölteni a szabadidejét, hogy az a lehető legjobb hatással lehessen a közérzetre és a szervezetre egyaránt? A szaunázás ezt hivatott előidézni, aminek már számtalan formája ismeretes. Ezeknek egyike az infraszauna, ami napjainkban mind nagyobb népszerűségnek örvend már a hazánkban is.

Jó néhány tényezőre való tekintettel tér el a hagyományos szaunáktól, ugyanis infrasugarakkal működik. Ezek a bőrbe hatolnak, amelyek belülről kifelé fejtik ki a jótékony hatásukat, ezáltal pedig sokkal intenzívebbé válik a verejtékezés, mint a régi típusú kamrákban. Az infraszauna belsejében lévő levegő hőmérséklete korántsem akkora, mint például egy finn változatban, mivel a hagyományos fűtőegységeket az infrasugarak váltották fel.

Ennek köszönhetően, a kabinban való tartózkodás sokkal kellemesebbé válik, így az ember jobban ellazulhat és kikapcsolódhat. Ez egy nagyszerű találmány, ami szerte a nagyvilágban ismeretes. Éljen az infraszauna lehetőségével és tegyen ezzel az egészsége megőrzéséért!