Az inverteres hegesztő kiváló társ

Inverteres hegesztő

A fémmegmunkálás már évtizedek óta jól ismert és alkalmazott munkafolyamat, ami számos iparágban jelentős szerepet tölt be. A fémeket az egymáshoz ragasztáskor többféle technológiai elven is el lehet végezni. Ehhez természetesen megvannak a megfelelő gépek és eszközök. Az inverteres hegesztő az egyik népszerű és közismert berendezés a fémiparban. Működési elve az elektromos áram frekvenciaváltakozásán alapul.

A gép képes az otthonunkban is meglévő háromfázisú váltakozó áramot egyenárammá alakítani. Majd az inverteres hegesztő az egyenáramot lényegesen nagyobb frekvenciájú váltakozó árammá alakítja, amit a ferritmagos transzformátor alakít át a hegesztéshez megfelelő szintre.

Az inverteres hegesztő használatával könnyen meg lehet tanulni a szakma fortélyait. Használata egyszerű, akár otthon, barkács célra is alkalmazható. Lehetőség van vékonyabb fémeket, lemezeket is biztonságosan hegeszteni. Látogasson el a szerszamsziget.hu wáburázba, ahol biztosan megtalálja a megfelelő árú és teljesítményű hegesztőgépét!