Az italokat kínáló pezsgő pincészet

Szponzorált tartalom

Pezsgő pincészet

Renget a program Budapesten, ahová bizony szívesen elmennek az emberek. A legtöbben a családtagokat is vinnék magukkal, mint mondjuk a gyermekeiket vagy a szüleiket. Ezért a pezsgő pincészet szeretettel vár minden érdeklődőt, akik szívesen nyernének betekintést a pezsgőkészítés fortélyaiba. Ráadásul a kiskorúak díjmentesen vehetnek részt, míg a nyugdíjasok kedvezményesen.

Konkrétan a Törley vállalatnak a történelmével ismerkedhet meg, ami megközelítőleg másfél évszázados. Ez idő alatt sok sikerben és kudarcban volt része a pezsgő pincészetnek, azonban szerencsére mindig képes volt megújulni. Megtudhatja, hogy a múlt században milyen módszerekkel érték el a máig népszerű italnak az elkészültét.

A jegyeket csakis a helyszínen vásárolhatóak meg, ami tartalmaz 1 pohár pezsgőnek a megkóstolását. Vegye figyelembe, hogy ez nem akármilyen pezsgő, hanem ott a pezsgő pincészet tartályaiban erjesztett italról van szó! Már csak ezért is megéri részt venni a programokon és megismerkedni az ismert és sikeres vállalat történelmével.