Az MP Rotator előnyei vitathatatlanok

Eredményesebb öntözés

A gazdaságos öntözés nem egy utópisztikus megoldás többé. A különleges MP Rotator egy apró szórófej, ám annál hatékonyabb, hiszen sokkal nagyobb területet locsolhatunk be általa, mint a spray technológiát alkalmazó szórófejekkel, ezáltal nem kell annyit telepíteni ezekből és az árúk is elhanyagolható, a minőségüket nézve.

Önállóan nem működnek, ezért kell hozzájuk egy szórófej, ami lehet például az ECO Rotator. Az MP Rotator alkalmazásával kijavíthatóak azok a területek, amelyek eddig nem jutottak elég vízmennyiséghez. A jobb eredményt akkor is érzékelni fogjuk, hogyha ugyanannyi vízmennyiség kerül felhasználásra.

Sőt, az is meglehet, hogy még kevesebb is elég lesz, a takarékos kialakításnak köszönhetően. A praktikus MP Rotator nagy segítség lehet az olyan kertekben, ahol eddig nem volt lehetséges az egyenletes öntözés.

Optimálisan beállítható a vízfogyasztás, ezért szinte egy csepp sem fog kárba veszni az öntözés során. Minden esetben jobb megoldást jelent az MP Rotator használata, mert forradalmi újításokat hordoz magában.