Betonkerítés ötféle méretben

Hosszú betonkerítés

Sokkal nagyobb védelmet nyújt, mint az egyszerű drótkerítés, ráadásul a változatos kialakításnak köszönhetően, rengeteg variálható opció között válogathatunk.

A betonkerítés megjelenése egyáltalán nem jár együtt az egyhangúsággal, mert keverhetjük a különböző modelleket. Kialakítható két különböző panelből egy igazán impozáns betonkerítés. Ezeknek a kiválasztásához látogassunk el az elemeskerites.hu weboldalra, ahol széles választékban megtaláljuk a különféle modelleket.

A magasság szintén fontos tényező, bármilyen kerítésről is legyen szó. Ebben az esetben ötféle méret közül választhatunk, az igényeinknek megfelelően.

Az áttört tetejű betonkerítés igazán impozáns látványt nyújt, de választható az íves kialakítás is, ami szembe megy a betonkerítés szokásos szögletes formavilágával. Amennyiben nincs semmilyen elképzelésünk arról, hogy miként fog kinézni kész állapotában, akkor tekintsünk meg a weboldalon néhány képet, a képgaléria fülre kattintva! Így már átfogó képet kaphatunk arról, hogy melyik lenne a nekünk leginkább megfelelő modell.