Bojler árak első kézből

Megfizethető bojler árak

A bojlerek általában hasonló áron kaphatóak meg a fűtéstechnikai szaküzletekben. A kisebb űrtartalmú bojler árak alacsonyabbak, mint a nagyobbaké. Ez teljesen egyértelmű, hiszen a nagyobbhoz több anyagot kell felhasználjon a gyártó. Az üzletek a saját árrésükkel ellátva forgalmazzák a bojlereket és ebből adódhatnak az árbeli különbségek.

Némelyik helyen már 40.000 Forinttól kaphatóak 50 literes bojlerek. Azonban, ha az üzlet nem első kézből szerzi be a bojlereket, akkor ez az ár jóval magasabb. Érdemes tehát olyan boltot keresni, ahol egyenesen a gyártótól vásárolják fel a darabokat.

Továbbá, a konkrét vásárlás előtt érdeklődjön arról is, hogy vállalják-e a bojler beszerelését és ha igen, akkor mennyiért. Van, ahol csak a vízhálózatra való csatlakoztatást végzik el. Azonban egy villanybojlernél ez nem elég, hiszen az elektromos oldali bekötést is el kell végezze valaki. Az elektromos és vízoldali bekötés már 20.000 Forinttól megoldható, így a bojler árak még ezzel a munkadíjjal növekszenek.