Design óra a lakás bármelyik helyiségébe

Design óra

Az óra olyan használati tárgy, amely évszázadok óta mindenhol jelen kell legyen. Az a törekvés, hogy a használati tárgyak mutatósak is legyenek, egyidős magukkal a tárgyakkal.

Ezért a design óra jelenléte sem véletlen a piacon, hiszen ahogy a ruházatban, autógyártásban, ékszertervezésben, úgy az órákat illetően is követik az aktuális trendeket. A minimalista stílus nagyon népszerű, mivel könnyen beilleszthető a terem többi eleme közé. A barthahandmade.hu online boltból megvásárolható design óra nemcsak esztétikus és elegáns, hanem roppant precíz és tartós is. Az időtálló réz és rozsdamentes acél pontosan ezt a törekvést szolgálja, hiszen a szép tárgyakat sokáig szeretnénk magunkénak tudni.

A design óra a lakás vagy az iroda bármelyik helyiségének plusz eleganciát kölcsönöz amellett, hogy igazán pontosan méri az időt. Nem túlzás az állítás, hogy bárhová passzol, mivel a csendes motorikájú óraszerkezet a hálószobába, az éjjeliszekrényre is megfelelő, hiszen nem zavarja a pihenést. Ne hallja, csak lássa az időt!