Fapados parkoló jutányos áron

Fapados parkoló

Amikor utazik az ember, a legnagyobb gondja az alapvető kényelmi szempontjainak megtartása úgy, hogy az ne kerüljön többe, mint amennyit ér. Ha az autójával szeretne kimenni a reptérre, majd azzal is szeretne távozni, amikor hazaért, akkor a fapados parkoló való Önnek.

A megnevezése nem a szolgáltatások színvonalát jelöli, hanem inkább a szolgáltatásokért kért árak nagyságát. A fapados parkoló olyan árakkal dolgozik, amelyek szinte mindenkinek megérik kihasználni ezt a lehetőséget. Általában egy nyaralás vagy egy kiruccanás külföldre nem több egy heti kikapcsolódásnál.

Egy heti foglalást akár már 6-7000 forinttól kezdődően kérhet egy fedetlen, biztonságos, őrzött és bekamerázott parkolóban. Igazán jutányos ár ez ahhoz, hogy az autóját biztonságban tudja az utazása alatt.

Még a saját háza udvarán sem tudná ilyen biztonságban, mint a fapados parkoló árgus szemekkel figyelt részén. További kényelmi szempont az, hogy a megérkezést követően, a szolgáltatás részeként, kisbusz viszi majd el Önöket a parkolóig, ahol az autójuk kényelmében utazhatnak hazáig.