Feltétlenül elvégzendő a porszívó teszt

Porszívó teszt

A tisztaságot szeretjük, azonban a takarítás művelete sokunknak fárasztó és időigényes munkát jelent. Ezért, akkor tesszük a legjobban, hogyha a piacon fellelhető modern és rendkívül praktikus robotporszívók egyikének megvásárlása mellett döntünk. A szerkezet megkímél bennünket a fáradságos munkától, valamint az időnket is megspórolja. Nélkülözhetetlen feladat a porszívó teszt megtekintése, ugyanis ez alapján tudjuk pontosan eldönteni, hogy melyik fajta az, amelyik a mi szükségleteinknek tökéletesen megfelel.

A robotguru.hu webáruház honlapján megtaláljuk a megfelelő tesztet, amiből pár perc alatt megismerhetjük a legfontosabb paramétereket. Ezután már tudni fogjuk, hogy melyik modellt rendeljük meg, amely precíz és kifogástalan munkát fog végezni az otthonunkban. Csodálatos érzés, amikor a munkából fáradtan hazatérünk, és nem kell a takarítás gondjával foglalkoznunk, hanem átadhatjuk magunkat a pihenésnek, hiszen a lakásunk patyolat tiszta. A robotporszívó elvégezte a feladatát, amíg mi dolgoztunk. Kerüljön sorra minél előbb a porszívó teszt megtekintése, és ezután nem sokkal be is állhat az idilli állapot az életünkbe.

A NEATO D5 termék esetében a teszt már el volt végezve, amiből kiderültek a termék tökéletes funkciói, tulajdonságai. Először is megfelelő hangsúlyt és figyelmet fektettek a csomagolására, ezután az tűnt fel, hogy a készülék anyagminősége egyszerűen kiváló. A sajátosnak mondható D alakú forma megmaradt. A felső részén található a 360 fokban forgó lézerszkenner, ami a tájékozódást hivatott elősegíteni.

Elől van a fogantyú és a portartály. Lényeges változás az eddigi NEATO robotporszívókhoz képest az, hogy a NEATO D5 és D3 modellekből kihagyták a kijelzőt, így szinte minden plusz beállítást applikáción keresztül lehet elvégezni. Először picit hiányzik a kijelző, de egy idő után már meg lehet szokni. A NEATO D5 robotporszívó portartályának űrtartalma 0,7 liter, az oldalkefe pedig 4 helyett 5 ágú lett. De minden további információ megtalálható a robotguru.hu honlapon, olvassa el, és ha meggyőzte Önt a teszt, akkor rendelje is meg a kis gépet, ami nagy segítség lesz!