Fémvázzal megerősített mobil töltőállomás

Mobil töltőállomás

Főként a mezőgazdasággal, építkezéssel és fuvarozással foglalkozó cégek esetében jelent kiemelt problémát a járműpark folyamatos üzemanyaggal való ellátása. Amikor a munka egy félreeső területen folyik, ahonnan nem éri meg rendszeresen bejönni a gépekkel tankolni, akkor gondoskodnunk kell a hajtóanyag helybe szállításáról. Erre a problémára jelent megoldást a mobil töltőállomás. Ez a rendszer tökéletesen alkalmas a kellő mennyiségű gázolaj, benzin tárolására és tankolására.

Minden olyan kiegészítővel rendelkezik, amire szükség van, biztonsági rendszerek, szivattyú, kimérő szerkezet és a szállításhoz elengedhetetlen fogantyúk. A mobil töltőállomás egy nagyon ellenálló, rozsdamentes anyagból készül és fém raklapra erősített, törésbiztos vázzal van ellátva. Egy villástargoncával könnyedén felhelyezhető az arra alkalmas szállító járműre. A mobil töltőállomás 200-3000 liter hajtóanyagot tud magába fogadni. Tökéletes arra, hogy kihelyezett munkaterületeken ellássa a gépparkot elegendő üzemanyaggal a munkálatokhoz.

Természetesen folyamatosan fel kell tölteni, de ez már nem jelenthet problémát. A mobil rendszerek, ami lehet akár egy konténerkút is, kiválóan alkalmas nemcsak magán, de kereskedelmi célok ellátására egyaránt. Mi kell ahhoz, hogy egy üzemanyagtöltő állomás engedélyezése megtörténjen és beindulhasson? Első sorban megfelelő terület, jól kialakított és felépített üzleti stratégia és elegendő tőke a beindításhoz. Ha minden adott és a törvényi keretek is figyelembe vannak véve, akkor nem jelent kihívást az üzemanyagtöltő állomás engedélyezése.

Azonban, ha felkészülés nélkül vágunk bele, akkor sok kellemetlen meglepetés érhet bennünket, így jobb, ha profi szakemberek tanácsaira bízzuk magunkat. Csak lépésről-lépésre éri meg előrehaladni, hogy kialakuljon a biztos kép bennünk. A kapkodás és sietség olyan hibák elkövetéséhez vezet, ami hátráltathatja a munkafolyamatot. Az üzemanyagtöltő állomás engedélyezése néha lassan és fáradságosan megy végbe, de a türelem meghozza a várt eredményt. Csak okosan a célunk és elképzeléseink megvalósításával!