Homlokzati festékkel színezhető betonkerítés

Elemes kerítés

A beton egy valószínűleg több ezer éve használt anyag. Tömör, erős és tartós. Manapság az építkezések során az alapozásnál használják és gyakran betonkerítés készítéséhez. A megfelelő gondossággal elvégzett alapozás esetén, több évtizedes biztonságot adhat.

A betonkerítés a megszokott szürke színben kapható, de aki más színt szeretne, az különféle festékkel színezheti. Erre elsősorban a speciális beton- alkalmasak, illetve a homlokzati festékek. Ezek nagyon sok színben kaphatóak, amelyek egymással keverhetőek is.

Így könnyen elérhetőek a ház színével passzoló árnyalatok. A festés a kerítés szempontjából semmilyen kárt nem okoz, inkább esztétikusabbá teszi az egyhangú szürke színt. Webáruházunkban nem adtunk ötleteket a színeket illetően, de sok változat lehetséges.

Van, aki az oszlopokat és a betonkerítés elemeit más-más színűre festi, de sokan az egységes fehér mellett döntenek. Ha a festék megkopik, akkor egyszerűen csak újra kell mázolni az egészet. A színek vidámabbá teszik az egészet, különösen akkor, ha nagyobb felületről van szó.