Mennyit drágult a műanyag zacskó a környezetvédelmi termékdíj miatt?

Műanyag zacskó ára

Vállalatát többféle módon is népszerűsítheti, hiszen ott vannak a reklámok, a szórólapok, de még a hírlevél is idetartozik. Gondolt már arra, hogy a saját cége logóját nylonzacskóra tétesse? Az árak nem változnak drasztikusan a környezetvédelmi termékdíj miatt, ezért aggodalomra semmi ok. Napjainkban fontossá vált a környezettudatosság. Mivel a nylonzacskó a nehezen lebomló anyagok közé tartozik, termékdíjat szabtak ki rá, azonban a műanyagot könnyen és bármikor újra lehet hasznosítani.

A környezetvédelmi termékdíjat 1995-ben vezették be Magyarországon, ami kiterjed a kőolajtermékekre is. Az árak ugyanolyan alacsonyak maradtak, ami ezen szatyrok elkészítését illeti. Biztos feltűnt már Önnek, hogy az elvitelre csomagolt ételeket az étterem saját logóval ellátott zacskóba teszi vagy a nagyobb áruházakban a vállalat logójával ellátott szatyrok kaphatóak. Ezáltal a cégek nagyon leleményesen reklámozzák saját magukat. Az áruval kapott vagy a megvásárolt nylon szatyrot az illető másra is felhasználja.

Megeshet, hogy éppen ezzel ugrik le a boltba vagy elviszi a munkahelyére, ezáltal népszerűsíti a terméket és a vállalatot mások előtt. Szerezzen be Ön is a saját vállalatának egyedi nylon zacskókat, ugyanis az elkészítésénél az árak nem szöktek az egekbe. A kisiparoseszkoz.hu weboldal foglalkozik hasonló zacskók elkészítésével, különböző méretekben, sőt ingvállas típust is készítenek. Ezek a termékek 100 darabos kiszerelésben rendelhetőek meg, kevesebbet semmiképp sem lehet igényelni.

Jól téphetőek, alkalmazásuk egyszerű, illetve perforált akasztható lyukkal rendelkeznek, így egyszerűen és gyorsan vehetőek igénybe. A bevallásnál pedig bizony ki kell tölteni a műanyag részt. Annak a termék tömegét kell feltüntetni, ami termékdíjra köteles. Ezekre környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni. Nem kell aggódni az árak miatt, mert alig fogja megérezni a kiszabott összeget. Kérje ki a szakember véleményét és nézze meg az ajánlatokat! Nagyobb mennyiségű rendelésnél kedvezményt is kaphat. Bármilyen méret vagy típus mellett is dönt, az árak nem jelentenek problémát.