Szervószivattyú javítás minőségin kivitelezve

Kormánymű javítás

Nem kell pánikba esnünk, hogyha azt tapasztaljuk, hogy nehézkessé vált a kormány elfordítása. Ilyenkor sokan megijednek, mert úgy gondolják, hogy nincs más megoldás, mint a kormánymű teljes cseréje.

A kormánymű felújítás ár sokkal kedvezőbb ennél, ezért előbb érdemes megpróbálkozni a javítással. Vannak azonban olyan esetek, amikor már olyan rossz állapotban van az adott alkatrész, hogy valóban nem oldható meg másképp a probléma, kizárólag a cserével. Ebben az esetben az autó típusa fogja meghatározni az árat. Hogyha egy ritka modell tulajdonosai vagyunk, akkor meglehet, hogy nehezen fogunk találni egy ugyanilyen alkatrészt. A bontókban elég veszélyes ilyenkor próbálkozni, mert egy bontott alkatrészként eladott kormánymű állapotát nem tudjuk pontosan megvizsgálni.

A kellemetlen meglepetés csak a beszerelés után fog érni minket, hogyha az sem működik rendesen. A kormánymű felújítás ár ezzel ellentétben alacsonyabb és a kapott minőség pedig kifogástalan. Ez természetesen nem véletlenül van így, hiszen a DM Autó csapata már 18 éve foglalkozik kormányművek szervizelésével. A kormánymű felújítás ár a típusuktól is függ, tehát nem mindegy, hogy mechanikus vagy szervo rendszerről van szó. Az utóbbi esetében sokszor előfordulhat, hogy csak a szervószivattyú javítás lesz az optimális megoldás, mivel ezzel az alkatrésszel gyakran adódhatnak problémák.

Ezt a problémát nagyon egyszerű diagnosztizálni. Amikor érezhetően sokkal nehezebben fordítható el a kormány, akkor szinte biztosan ezzel az alkatrésszel van gond. Ez veszélyes is lehet, hogyha menet közben romlik el, mivel egy éles kanyart így szinte lehetetlen bevenni nagyobb erő kifejtése nélkül. A szervószivattyú javítás annyira egyszerű, hogy a tulajdonos szinte biztosan még aznap visszakaphatja az autóját. A legtöbb esetben el lehet felejteni a cserét, mert a felújítás az esetek nagy részében lehetséges. A szervószivattyú javítás során szintén kiváló alkatrészeket használnak fel a DM Autó szakemberei. Az olcsó, kétes állapotú bontott alkatrészek szóba sem kerülhetnek.