Vicces ajándékok szülinapra, amelyek önmagukban nem azok

Vicces ajándékok szülinapra

Egy születésnap sem telhet el mulatozás és jókedv nélkül! Főleg akkor nem, ha kerek évszámról van szó. Ehhez asszisztálnak a vicces ajándékok szülinapra, amelyek megadják az alaphangulatot vagy éppen gerjesztik azt. Az ajándékbontás fontos pillanata az ünneplésnek, így már a csomagolással is lehet egy kicsit játszadozni. Tipikus esete ennek az, amikor hatalmasra csomagolnak be egy pici meglepetést.

Az ünnepeltnek időt és energiát kell beleölnie abba, hogy hozzájusson a meglepetéséhez. Ekkor sokkal jobban szoktak örvendeni az ajándéknak, mintha csak úgy szimplán becsomagolnák. A vicces ajándékok szülinapra éppen ezért nem muszáj önmagukban humorosnak lenniük.

Például összebeszélhet a meghívottak serege, hogy a szülinaposnak vigyen mindenki ajándékba csak egy pár zoknit. Ekkor maga a helyzet adja a humor forrását és nem maga az ajándék. Persze, a végén legyen csattanó és az ünnepelt kapja meg azokat a darabokat a vicces ajándékok szülinapra közül, amelyek önmagukban is feldobják az egész eseményt!