A Tellarini gázolaj szivattyú készlet

Szponzorált tartalom

Tellarini gázolaj szivattyú

Egyszerű háztartási körülmények között is szükségessé válhat a víznél sűrűbb anyagok vezetékes rendszeren keresztül történő szállítása. Ebben az esetben nem feltétlenül áll rendelkezésre 230 V csatalakozási lehetőség.

Erre nyújt optimális alternatívát a Tellarini gázolaj szivattyú készlet, ami 12 V is működtethető. Ez a készlet olyan speciális körülmények között is jól alkalmazható, amit például egy hajón vagy borospincében történő üzemeltetés.

A rugalmas felhasználást az is fokozza, hogy a rendszerben haladó folyadék haladási iránya megváltoztatható a szivattyúba beépített váltókapcsoló segítségével. Mobilitását az akkumulátorról történő üzemeltetés lehetősége nagymértékben elősegíti. Mivel a készletben lévő gázolaj szivattyú működése közben nem érintkezik a szállított folyadékkal így gyakorlatilag nem keletkezik veszteség.

A keringetett közeg akár a 90 Celsius fokot is elérheti anélkül, hogy a rendszer működésében problémát okozna. A robbanásveszélyes anyagokat tilos a rendszerbe engedni.