Egy jó futócipő nem hagy cserben!

Szponzorált tartalom

futócipő

futócipő

Kezdő hobbi futóként rá kellett jönnöm, hogy tényleg nem hiába mondogatják: a cipő kulcsfontosságú!

Nekem relatíve szerencsém van, mert olyan helyen lakunk, ahol nem kell a betonon futnom, mert kocoghatok a búza és a gyönyörű repce mellett is a földes úton, tehát a terep ideális minden szempontból ideális futáshoz.

De az elején nem gondoltam volna, hogy ekkora jelentősége van annak, hogy milyen cipőben futok. Nekem nem kellett szerencsére bokaficamtól szenvednem vagy talpfájástól, stb., de hamar megértettem, hogy ideje befektetni egy új lábbelibe. 

Amint megtaláltam a számomra tökéletes női futócipő modellt, egyből megrendeltem és mikor kézhez kaptam, azonnal megjött a kedvem a futáshoz. Fel is vettem és nekiindultam. Azt kell, hogy mondjam, bár nem egy gagyi cipőben futottam előtte sem, mivel nem célzottan ehhez a fajta testmozgásra szánták, ég és föld a különbség a két lábbeli között!

Ez a futócipő életem egyik legjobb vásárlása volt, mert amellett, amit én is érzek, mikor viselem megtudtam, hogy a számomra ezelőtt még nem viselt márka milyen egyedi és egyben előnyös tulajdonságokkal teszi komfortosabbá a mozgást. A márka megálmodója igazi sportrajongó. Vannak aszfaltra fejlesztett modelljeik is, ami azért jó dolog, mert sokan a városban nem tudnak egyéb helyen futni, mint a házak, épületek között, ahol nyilván járdán kell futniuk. Ez megterheli a bokát, lábat, sőt több szempontból sem jó választás nem megfelelő futócipőben megindulni.

A Salomon és On márkák minden terméke olyan innovatív fejlesztéseknek köszönhető, amelyek valóban elősegítik a kényelmesebb, biztonságosabb sportolást. Ha olyan futócipő kell Neked is, ami maximálisan kiszolgál, akkor nézz be az Outdoorparadise.hu kínálatába, Nekem bevált!