A konkurenciától jött a segítség.

Szponzorált tartalom

egyedi pólók

egyedi pólók

Az idei évben vettünk részt az osztályommal a királyválasztáson. Tudjátok, amikor a gimik végzős osztályai versenybe szállnak a legjobb osztály címéért. Ez mindig hatalmas buli és ilyenkor az iskola, egy hétre teljesen más hellyé változik. Mivel az osztályfőnök azt szerette volna, hogy mindenki kivegye a részét a szervezésből, így mindenkire osztott ki feladatot. Voltak, akik a szendvicseket és sütiket csinálták, voltak, akik a dekorációt csinálták és még megannyi kisebb nagyobb feladatot. Ilyen volt például az egyedi pólók rendelése is. Tudni illik, hogy ilyenkor minden osztály csináltat saját logóval ellátott pólókat, amit árulni is lehet az iskola többi tagjának. Ez a feladat a nem éppen produktív Patrikra lett kiosztva. Persze mondanom sem kell, hogy szinte az utolsó pillanatban közölte, hogy elfelejtette elintézni a rendelést.

Mindenkit hidegzuhanyként ért a tény, hogy most akkor tényleg nem lesznek pólóink? Pár perces néma pánik után, aztán jött a segítség, az amúgy konkurens osztálytól, hogy ők az egyedi pólók rendelését lolmarkt.hu oldalon rendezték, próbáljuk meg ott, nekik 2 nap alatt kihoztak vagy 100 darabot. Mivel kissé kételkedtünk, hogy végül ekkora szerencsénk lesz, inkább előbb felhívtuk az ügyfélszolgálatot, hogy elmondjuk pontosan mi a helyzet és mennyire látják reálisnak, hogy valóban megérkeznek a pólók, mire elkezdődik a „Királyok hete”. Miután megnyugtattak, hogy természetesen nem kell aggódni, minden a legnagyobb rendben lesz, megköszönték, hogy felhívtuk őket, mert így tudni fogják, hogy ezt a rendelést mindenképpen prioritásként kezeljék.

Szerencsére nekünk már megvolt a kész minta, amit a pólókra szerettünk volna kérni, a méretezéseket kellett egy picikét újragondolni, mert mind a női, mind a férfi szabásoknál némi eltérésekkel kell számolni a megszokotthoz képest. Ebben pikk pakk segített az ügyfélszolgálatos hölgy, és már le is adtuk a rendelést. Több mint 100 pólót rendeltünk, ugyanis jobban körül néztünk egy kicsit az oldalon, és olyan jópofa mintákat is találtunk, hogy úgy döntöttünk, hogy rendelünk néhány VIP. pólót, amit a nyereményjátékoknál fogunk majd kisorsolni.

A 20 db feletti rendeléseket általában transzfer- vagy szitanyomással szokták elkészíteni, de van, hogy digitálisan. Gondolom, ez mindig a mintától függ, nem teljesen értek hozzá. 10 ezer forint felett nincsen kiszállítási díj sem, de mivel nem csak egy webshopról beszélünk, hanem egy olyan cégről, aminek az ország 12 pontján van üzletük, ezért akár lehetőség van a személyes átvételre is. Természetesen mi a kiszállítást választottuk, a GLS futár pedig 2 napon belül meg is hozta a pólókat. Mindegyik nagyon szép volt, és a minőségük is kifogástalan.

Egyébként a pólókon kívül gyártanak még nagyon sok mindent, például pulcsikat, szájmaszkokat és fémpoharakat is. Vannak saját mintáik, de ugye küldhetsz sajátot – mint ahogy mi is tettük – de ha csak fejben van meg az ötlet, akkor is segítenek. Nézzetek el erre az oldalra, nagyon jó kis ajándékötleteket lehet itt találni.