A tolóablak számos előnye

Szponzorált tartalom

Minőségi tolóablak

Családi házak esetében vagy panellakásokban is rendkívül praktikusnak számít ez a változat. A tolóablak számos országokban már régóta nagyon népszerű, hiszen elsősorban a helytakarékosság miatt választják sokan.

Ebben az esetben az ajtószárny nem befelé, vagy kifelé nyílik, így nem ütközik bele semmibe. Nem fogja az útját állni semmilyen bútor. A hagyományos ablakok esetében megtörténhet, hogy a huzat miatt betörnek. A tolóablakkal ez nem fordulhat elő.

Minden helyiségben egyaránt jól néz ki. Kétféle típus közül lehet válogatni. A felfelé, illetve az oldalra tolható változatok minden esetben praktikus megoldást jelentenek. Az amerikai filmekben bizonyára sokan láttak már ilyen ablakokat.

A hiedelemmel ellentétben, nem fognak beragadni és a felfelé tolható változat senkinek nem fog az ujjaira csapódni, az ellensúlyoknak köszönhetően. Ez egy kifejezetten modern megoldás, aminek az előnyeit hazánkban is egyre többen kezdik felismerni. A tolóablak rendkívül jól mutat a kisebb beltérrel rendelkező helyiségekben.