Gumi festék a tél előtti előkészületekhez

Szponzorált tartalom

Gumi festék

Még a tél beállta előtt rendbe kell tenni az ablakokat. Ha szükséges lefesteni, tegyük meg, mert amikor itt az igazi hideg idő, akkor már késő lesz! A műanyag ablakkeret gumi profil egyszerűen felújítható a Dunaplaszt PVC és gumi festék alkalmazásával, amit megvehetünk a festekarena.hu webáruházból.

Ezzel szépen lefesthetőek az új és régi PVC padlók, valamint más, ebből az anyagból készült tárgyak, kemény és lágy mesterséges kaucsukból előállított dolgok.

Például a külső műanyag redőny, PVC esőcsatorna, valamint műanyag ablakkeret is idetartozik. Kopásálló, csúszásgátló és még esztétikus felületet is biztosít. A gumi festék felvihető egy-két rétegben ecseteléssel, hengerrel vagy szórással.

Az eredmény egyenesen kiváló lesz. Veszélyes anyagot nem tartalmaz, de fagyveszélyes, tehát nem tanácsos kint hagyni a hidegben. További tulajdonságairól bővebben lehet olvasni az internetes áruház honlapján. A Dunaplaszt gumi festék remek megoldás arra, hogy rendbe tegye az otthonában a már felsorolt felületeket.