Hallottál már a tartarátról? Ezt szedd, ha nem bírod a gyűrődést!

Szponzorált tartalom

l karnitin tabletta

l karnitin tabletta

Férjem fizikai munkát végez már sok-sok éve. Ő is megérzi, hogy gyarapszik évei száma, mostanában fáradékonyabb volt, mint szokott, dacára a munkában eltöltött sok-sok évnek. Aggódtunk, így orvoshoz fordultunk, de szerencsére sem a labor eredmények, sem az egyéb vizsgálatok nem mutattak semmilyen eltérést. Vitamint és immunerősítőket is napi szinten szedünk, de úgy döntöttem, utánanézek, milyen egyéb étrendkiegészítők vannak, melyek segítségével erősödhetne kicsit.

Ezeket a készítményeket én mindig a Herbiovit márka webshopjából szerzem be a családnak, és ehhez ragaszkodom. Nekem fontos, hogy ebben a rohanó, stresszes világban a lehető legkevesebb vegyszert és mesterséges anyagot vigyük be a szervezetünkbe, legyen szó étkezésről, testápolásról vagy bármely napi rutinfeladat elvégzéséről. Éppen ezért ennyire nagyszerűek e Herbiovit készítményei, hiszen nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, ahogyan mesterséges szín- és illatanyagokat sem.

Kozmetikumokat, gyógynövényes készítményeket, vitaminokat és nassolnivalókat is találunk a termékek között. Amit én mindig megrendelek, az a C1000+D3 vitamin, amit a férjemmel szedünk, a gyerekeknek pedig a Multivitamin for Kids rágótablettát kínálom minden nap.

Szeretem ezt a webshopot, mert a menüje úgy van kialakítva, hogy könnyedén el lehet igazodni a termékek között. Mivel most adott problémával érkeztem és arra kerestem megoldást, így rögtön a Megoldások menüpontra kattintottam. Itt meg is találtam az úgynevezett L-Carnitine 1500 mg tablettát, melynek szedése sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára ajánlott. Tartarátot tartalmaz, mely nem más, mint az l karnitin tabletta hatékony és tiszta formája.

A tégely 60 db tablettát tartalmaz, melyhez mindössze 5.390.- Ft -ért juthatunk hozzá. Napi egy tabletta szedése javasolt, így ez nagyon gazdaságos kiszerelés, hiszen 2 hónapra is elegendő mennyiséget tartalmaz. Persze szedése mellett ugyanúgy figyelni kell az egészséges életmódra és a vegyes étrendre, mert azt nem helyettesíti, de ez bármely étrendkiegészítőre igaz. Alkalmazásakor az allergiások figyeljenek oda, mert a termék olyan üzemben készült, ahol glutént, tejet, szóját, tojást és mogyoróféléket dolgoznak fel. Ezek az információk részletesen fel vannak tüntetve a termékleírásban és még képet is találhatunk róla.

A készítmény tárolásakor figyeljünk arra, hogy az közvetlen hőtől és napfénytől védve, 5 és 30 Celsius fok között történjen, illetve, hogy a készítményt a felbontástól számított 6 hónapon belül fogyasszuk el.

Bekerült hát a kosárba az l karnitin tabletta, de rendeltem még aloés és körömvirágos krémet is, mert ezek nagyon beváltak nekem a napi testápolás során. A megrendelést a GLS futárszolgálat szállítja ki megadott címre, vagy csomagpontra. Én általában munkahelyi címer szoktam kérni a csomagot, mert sokat dolgozom és úgyis mindig az irodában vagyok. Egyébként, 10.000.- Ft összegű megrendelés felett nem kell a kiszállításért fizetni. A számlát utánvéttel szoktam rendezni a futárnál. Ha valakinek kényelmesebb, vagy azt szeretné, akkor fizethet PayPal-lal vagy SimplePay-jel is.

Biztos voltam benne, hogy a többi kipróbált termékhez hasonlóan ez a Herbiovit termék is be fog válni. Sokmindent rendeltem már innen, de eddig egyik készítményük sem okozott csalódást. Külön örülök annak, hogy tudom, használatukkal csak olyan anyagokat juttatok be a szervezetembe, melyek jótékony hatásúak, magas növényi összetevő tartalmúak.

Ha pedig nem vásárolok, akkor szívesen olvasgatom a gyógynövénykisokost, vagy a blogot a honlapon. Ugyanis, itt érdekes és hasznos írásokat, tippeket, trükköket böngészhetek. Mindenkinek nagyon ajánlom, akit érdekel a natúrkozmetikumok és a gyógynövények, hagyományos gyógyászat csodálatos világa.