Manapság még mindig sok dolog igényli a papíralapú dokumentációt.

Szponzorált tartalom

patron ingyenes kiszállítás

patron ingyenes kiszállítás

Én elhiszem, hogy haladunk idővel olyan iránya, hogy az online átveszi a terepet, de minden, ami élő, ami személyes, és fizikai jelenlétet kíván, netán valami szellemi dologhoz kapcsolódik, az igényel valamilyen papíralapú jegyzetelést, kiegészítést.

A terápiás központ, ahol dolgozom, próbálkozott már online foglalkozásokkal, de nem az igazi. A fizikai jelenlét mellett zajló foglalkozások azok, melyek során valódi eredmény érhető el. És ez rengeteg papíralapú feladatanyagot igényel. Ez ma még kikerülhetetlen, és én nem is lettem a „virtualitás” híve. Azt hiszem, nem is leszek soha, és szerintem, ilyen téren mindig a személyesség fog főleg működni.

Ennek viszont vannak így bizonyos költségvonzatai, és gondoskodni kell róla, hogy mindig minden rendelkezésre álljon. Én ezekre a megoldást bennük találtam meg: Patron | Ingyenes Kiszállítás. Be is linkeltem, hogy egyszerűbb legyen. Ahogy a nevük mutatja, ők az a webshop, ahonnan a nyomtatókhoz mindent beszerzek. Mert bár halomban áll nálunk a papír, a kinyomtatott feladatok, dokumentációk, amiket felhasználunk többször is, tehát nem kerülnek nálunk a kukába, mégis mindig vannak új módszerek, amikkel kísérletezünk, így nagyjából minden alkalommal akad valami új nyomtatni való is. Ez, nélkülük, a nyomtatoalkatresz.hu nélkül nehezen menne, mert tonerekre és patronokra is nagy mennyiségben szükségünk van, és enélkül a kereskedő nélkül nem tudnánk megoldani az ilyen mennyiségű és intenzitású beszerzést, pláne olyan jó kondíciók mellett, mint amilyenek a linkre kattintva láthatók.

Mi egy hónapban többször is bonyolítunk tranzakciót feléjük. Az értékesítés természetesen teljesen korszerű, egyszerű és akadálymentes náluk, ahogy egy igazán modern webshoptól várja az ember. Ha jól tudom, innen csak online tud rendelni bárki, de a kényelem és a rájuk jellemző gyorsaság miatt más szerintem nem is lenne indokolt. Fizetni lehet többféle úton, módon is: utánvéttel, utalással, és természetesen online bankkártyás úton. Ha nagy mennyiségben rendel tőlük az ember, nem feltétlenül szerződött futárszolgálattal, hanem saját maguk által is, a kereskedő gépjárműveit igénybe véve is lehetséges a szállítás.

Annyiféle patronból, tonerből, vagy egyéb kiegészítőből választhatunk, hogy a böngészésnél szerintem jobb mód a tökéletesen működő keresőjük, de logikusan megtalálható másként is, mondjuk a nyomtató típusa alapján is bármi. Ha mégsem világos valami, az ügyfélszolgálatuk nagyon kulturált, hétköznapon telefonon állnak rendelkezésre.

A kedvezményeik már a második darabtól kezdve, a rendelésnél életbe lépnek, a webshop automatikusan kalkulálja azokat, tehát megismétlem magam: teljesen modern az egész. Kézenfekvőbb és gördülékenyebb nem is lehetne.

A házhozszállításra visszatérve, az náluk szerintem tényleg példátlan. Példátlanul pontos és gyors legalábbis. A futár mindig akkor hozza, amikorra ígérte, aminek nyilván kulcsa az, hogy mindig azonnal átadják a rendelésemet neki a nyomtatoalkatresz.hu-nál. Patron | Ingyenes Kiszállítás – mindenképpen őket ajánlom tehát, minden ilyesmihez!