Mit nyújthat az infraszauna a reumásoknak?

Szponzorált tartalom

Infraszauna

Nem is gondolnánk, milyen sok betegséget lehet kezelni természetes úton! A meleg a Föld keletkezése óta áll a birtokunkban, a mai modern világunknak hála pedig, az emberiség tudatosan használhatja azt különféle gyógyászati célokra.

A magas vérnyomással küszködőknek az infraszauna jótékony melege nyújthat némi felszabadulást a fájdalmaik alól, hiszen a kabinban lévő alacsony páratartalom és a 60 C fok alatti hőmérséklet szabályozza és megfelelő szintre állítja be a vérnyomást.

Bár sokan szeretnék a reumatikus fájdalmaikat a szaunázással kordában tartani, a berendezés hagyományos változata, a finn verzió sajnos ezt nem teszi lehetővé, a kabinban lévő nehéz, párás légtér miatt, sőt, az sem ritka, hogy a berendezés fullasztó levegője épp az ellenkező hatást váltja ki, ami görcsös köhögés formájában mutatkozik meg.

Az infraszauna, ezzel ellentétben, a száraz levegő segítségével hat jótékonyan a szervezetre, így azok is bátran használhatják, akik már régóta valamilyen légzőszervi megbetegedéstől szenvednek.