Styron folyóka a gyors vízelvezetésért

Szponzorált tartalom

Styron folyóka

Az elmúlt néhány évben egyre nagyobb hangsúlyt fektettek az ivóvíz megfontolt felhasználásának népszerűsítésére. Ez nem véletlen, ugyanis hazánkban, abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a csapból kivételes minőségű víz folyik ki, amit nemcsak fogyasztásra, de mosásra, fürdésre vagy tusolásra is felhasználunk. Érdemes olyan módon tisztálkodni, hogy a lehető legkevesebbet pocsékoljuk. Ebben hasznunkra válik a Styron folyóka.

Ennek a speciális elvezető egységnek a beszerelése nem okoz különösebb problémát. A tisztítása könnyedén megoldható és az amortizálódásától sem kell tartanunk. Létezik olyan mintázatú Styron folyóka, ami teljesen elvegyül bizonyos csempék között, ezért voltaképpen fel sem tűnik a jelenléte.

Általában olyankor használják, amikor egy külön zuhanyzót építenek, amiben nincs tálca elhelyezve. Érdemes odafigyelni a méreteire és a vízelvezető kapacitására. A Styron folyóka megtérülő befektetés, hiszen hosszú időn át gond nélkül működik, csak ara figyeljünk, hogy ne dugítsuk el véletlenül.