Tecnoma, permetezésben az első

Szponzorált tartalom

Tecnoma

A mezőgazdálkodás nagyon komoly szakma, ami gondoskodást és sok tudást igényel. Nem elég a magokat csak a talajba helyezni, mert azokat számos veszély fenyegeti, amíg nagy és erős növénnyé fejlődnek. Szerencsére mindenre van hatékony megoldás. A Tecnoma élen jár a növényvédelemben, a saját fejlesztésű permetezői révén. Ezek lehetnek vontatott kivitelek vagy önjárók.

Legyen szó gyomirtásról, lombtrágyázásról, gomba és bogarak elleni védelemről, a Tecnoma mellett bátran lehethetjük a voksunkat. Sajnos ma már a magok alapból úgy vannak kifejlesztve, hogy az azokból kibújt növény igényli a különféle vegyszeres kezelést. A kijuttatás speciális úton, hatalmas Tecnoma szerkezetekkel gyorsan és hatékonyan megoldható.

Általában akkor éri meg ezeket a felszereléseket megrendelni, ha azokat rendszeresen alkalmazzuk. Több 10 hektáros területeket rövid idő alatt kezelhetünk a Tecnoma jóvoltából. Már csak az ár a kérdéses és gyakran meghatározó is. Erről bővebb tájékoztatást találunk a gigafarm.hu oldalon. Kattintsunk bizalommal és vásároljunk egyszerűen!