A gyógyulás megbízható szakemberek között az igazi.

Szponzorált tartalom

Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés

Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés

Az alkoholizmus egy nagyon kellemetlen betegség. Sokan nem is gondolják, hogy ez igenis egy kemény betegség, hogy rengetegen vannak, akik alkoholproblémákkal küzdenek és nem kapnak megfelelő segítséget.

Az alkoholisták sokszor maguk is tagadják, hogy problémájuk lenne, jellemzően elviccelik a helyzetet, nem gondolnak az alkoholizmusra betegségként, sőt, sokan nem is tudják magukról, hogy alkoholisták lennének.

Alattomos és kellemetlen betegség ez, a függőség gyorsan ki tud alakulni, de általában évekig el tudják húzni a páciensek.

Nem csak az az alkoholista, aki részegen fekszik egy padon. Az is alkoholista, aki minden nap iszik, ideges lesz, ha nem kapja meg a napi adagját. Sokaknak már komolyabb egészségügyi gondokat is okoz aza alkoholizmus, mégsem gondolnak rá úgy, mint egy kiváltó okra és a legkevesebb esetben keresnek fel szakembert, és nem kérnek segítséget.

Ezért fontos, hogy amennyire lehet, figyeljünk a környezetünkre, és ha szükséges, bátorítsuk a függő ismerőseinket arra, hogy keressenek fel egy szakembert. Szakmai támogatással ugyanis sokkal könnyebben le lehet szokni a káros italozásról, mint egyedül.

Ezen az oldalon is lehet érdeklődni: Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés. Ez egy olyan cég honlapja, akik az alkoholfüggőségek gyógyításával foglalkoznak. Sokan megfordulnak náluk, és mindenkit igyekeznek a lehető legjobban ellátni.

Az Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés keretein belül egy addiktológiai szakemberrel lehet beszélni, aki segítséget tud nyújtani. Egy alkalomtól nem történik csoda, de egyfajta iránymutatást tud adni, fel tudja mérni, hogy mennyire súlyos a páciens esete. Tud javasolni kezelést az addikció mértékének megfelelően.

Ennél a cégnél van lehetőség egy elvonó szerű 28 napos kúrára is. Itt szakértői segítséggel lehet leszokni az alkoholról. Itt olyan emberek dolgoznak, akik maguk is függők voltak. Náluk jobb tanácsokkal nem sokan tudnak szolgálni.  A csapatot erősíti még egy addiktológiai osztályvezető orvos is, aki szakmai segítséget tud nyújtani a betegeknek. Nála kevesen értenek jobban a függőségekhez, azok okaihoz és a kezelésükhöz.

Fontosnak tartom, hogy az emberek tájékozódjanak róla, hogy milyen lehetőségeik vannak, mint függők vagy mint olyan személyek, akik szeretnének a családtagjaiknak/ barátaiknak/ ismerőseiknek segíteni.

Sokszor csak egy erős kezdőlöket hiányzik ahhoz, hogy valaki elinduljon a leszokás rögös útján.  Ezt a kezdőlöketet pedig mi magunk is adhatjuk, ha elküldjük a bajba jutott ismerősünket egy ilyen magánrendelésre. Ott pedig a szakember foglalkozik velük.

Egyébként ismerem ezt a helyet, az orvosokat, mert sajnos a legjobb barátom is alkoholproblémákkal küzdött. Vele mentem el egy ilyen addiktológus magánrendelésre, mint kísérő.

A doktor úr nagyon kedves volt. Sokat beszélgettek, igyekezett megérteni a függőség kiváltó okát, felsorolta, hogy milyen lehetőségei vannak a barátomnak. Szerencsére nem volt olyan erős a függősége, hogy el kellett volna menni egy ilyen 28 napos felépülésre, amit a cég kínál, de elég volt neki a beszélgetés, ez a konzultáció ahhoz, hogy elszánja magát és elkezdjen leszokni.

Nehezen ment neki és néha vissza kellett jönnünk erre a rendelésre, de végül sikerült neki, leszokott az alkoholról, ami az Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés érdemének tekinthető.

Sosem késő elkezdeni a leszokást! Néha tényleg egy kis kezdő löketre van szükség ahhoz, hogy az ember észre vegye, változtatnia kell. Néha elég, ha egy szakmabeli tekintély hívja fel a figyelmét a következményekre. Sokszor tényleg csak ennyire van szükség. Ezért ajánlom mindenkinek ezt a rendelést, ahol mi is jártunk. A www.felepulok.hu oldalon lehet ennek jobban utána nézni.