A Prevenció Patikával a leszokás a dohányzásról is könnyebb.

Szponzorált tartalom

leszokás a dohányzásról

leszokás a dohányzásról

Én mindig hangoztattam, hogy nem érdemes rászokni a dohányzásra, mert az embernek emiatt elmegy egy csomó pénze, és még az egészségét is károsítja. Nagyon büszke voltam magamra sokáig, mert ki sem próbáltam a cigarettát, de ez sajnos megváltozott nagyjából két éve. Akkor nagyon stresszes időszakom volt, és elkövettem a legnagyobb hibát: elszívtam egy szál cigarettát. Ott indultam el a lejtőn, és azóta sem tudtam visszakapaszkodni. De eldöntöttem, hogy az lesz az újévi fogadalmam, hogy leszokok a dohányzásról, mert nagyon nem tesz jót az egészségemnek. Hülyeség volt alapból rászokni. Az interneten találtam rá a Prevenció Patikára, akiknek segítségével úgy gondoltam, hogy könnyebb lesz a leszokás a dohányzásról. Ugyanis árulnak olyan termékeket, amelyek ezt segítik, az átmeneti időszakot próbálják jobbá tenni, már amennyire lehet. Szerintem nem kell sokat magyaráznom, milyen borzasztó egy ilyen függőséget okozó rossz szokást letenni. Olyankor az ember folyton feszült, ideges, a környezetének is egyébként rendkívül idegesítő lehet ez az időszak. Én megpróbáltam ezt a Prevenció Patika dohányzás elleni tapaszaival enyhíteni. Jókat olvastam róla, úgyhogy bíztam benne, hogy nekem is valamennyire a segítségemre lesz.

Láttam, hogy lehet egészségpénztári kártyára is venni ezeket a tapaszokat, aminek nagyon örültem, mert nekem van ilyen kártyám, hogy kicsit tudjak spórolni. Mindig igyekszem azokat a termékeket venni, amiket lehet így EP kártyára venni, és megmondom őszintén, szomorú lettem volna, ha a Prevenció Patikánál nem lehet ezzel fizetni. De aggodalomra semmi ok. Láttam az oldal alján a fizetési lehetőség, hogy lehet fizetni bankkártyával és Simple Pay segítségével is. Ez utóbbi láttán felcsillant a szemem, mert nekem ez a kedvenc fizetési módom, és sajnos még sok helyen nem vezették be. Pedig, ha tehetem, csak ilyen módon fizetek mindenhol.

Láttam, hogy folyamatosan vannak termékek, amelyekre valami akció van, mindig más és más. Ha valaki nem elégszik meg ezzel, akkor annak tudom ajánlani a Prevenció Patika prémium klubjába való belépést. Itt mindig vannak a tagok számára exkluzív ajánlatok és kedvezmények, amelyek segítségével többet spórolhatunk, mint alapjáraton. Továbbá a sima vásárlóknak az ingyenes kiszállítás 14 000 Ft felett érhető el. Ezzel szemben a klubtagoknak nincsen értékhatár, amitől kezdve ingyenes lesz a kiszállítás, mert alapból is az. Ami nekem a legjobban tetszett, az volt, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak a szolgáltatásukra. Azaz, ha valamiért nem vagyunk megelégedve a prémium klubbal, akkor 30 napon belül szólhatunk az ügyfélszolgálatnak, akik vissza fogják utalni a pénzünket. Fontos, hogy ezt csak 30 napon belül lehet megtenni, ha letelik ez az idő, akkor sajnos sok mindent nem tudunk már csinálni. Nekem a kedvencem a prémium klubbal kapcsolatban az, hogy vannak ott egészségügyi szakemberek, akiknek az a dolguk, hogy ha kérdés merül fel bennünk, akkor azokat e-mailben megválaszolják, természetesen fizetni nem kell érte, ezt a Prevenció Patika állja. Mindezeket látva szerintem elmondható, hogy nem csak a leszokást a dohányzásról könnyíti meg a fent említett patika, hanem úgy általánosságban az ember életét is. Nem kell nekik köszönhetően eljárni személyesen gyógyszertárba, elég csak leadni a rendelést, és azt vagy házhoz szállítják vagy pedig kérhetjük GLS csomagpontra. Mindkettő megoldás jó lehet, nyilván mindenki válassza azt, ami neki jobban megfelel.