Nem könnyű kezdőként mindenből tökéletesen venni autónkra.

Szponzorált tartalom

gumi diszkont hu

gumi diszkont hu

Lássuk be, az, hogy valaki jól vezet – mint én – az nem egyenlő azzal, hogy amúgy remekül ért is az autókhoz – mint én… néha rácsodálkoznak, hogy vezetési képességeim mennyire nem arányosak az autókhoz való hozzáértésemmel, de hát ez van, nincs mit tenni, lassan, de biztosan tanulok. Persze saját autó mellett valamelyest muszáj is természetesen, de ez nem mindig egyszerű. Saját autóval nyilván vannak kötelező dolgok, amelyekről mindig gondoskodni kell, ilyen például a biztosítás, a takarítás, karbantartás kívül és belül egyaránt, szóval a folyamatos szervizeltetés… ebbe pedig bizony beletartozik az a bizonyos abroncscsere is, amit igenis érdemes szezononként megejteni, bármennyire is nem írja ezt elő jelenleg a magyar jogszabály. Nem véletlenül van kitalálva, hogy létezik külön téli és nyári, sokkal biztonságosabb, ha az évszaknak megfelelő van használatban.

Amikor először kellett új abroncsokat vennem, körülnéztem különböző webshopokban is és gyakorlatilag pánikba estem, hiszem látva a választékot elképzelésem sem volt, hogy az én autómra pontosan milyen kellene. Ekkor viszont, mint fénylő tűzoszlopra találtam rá a gumi diszkont hu weboldalra, ahol viszont már minden olyan segítséget megkaptam ahhoz, hogy a kocsimnak és az igényeimnek leginkább megfelelő autógumikat tudjam kiválasztani. Ez egyrészt annak volt köszönhető, hogy egy szuper kereső, ill. szűrőfelület fogadja az érdeklődőt, ami segít abban, hogy a nagyjából 30.000 abroncstípus közül tényleg csak a relevánsak között tudjon mindenki böngészni. A másik ilyen pedig a gumi diszkont hu nyitóoldalának alján található „kis” tájékoztató, ami igazából valóban nem túl hosszú, viszont annál informatívabb és számos hasznos, sőt elengedhetetlen információt tartalmaz a (leendő) vevő számára. Pont úgy, mint a különböző jelölések, a „DOT-szám” feloldása és magyarázata, a váltóméretek, a különböző indexek jelentése… ugyanitt van sok-sok hasznos információ is, amelyeket érdemes figyelembe venni a vásárlás előtt, illetve a későbbiekben is mindig megfontolni azokat annak érdekében, hogy a szerzeményeket minél tovább, jó állapotban tudjuk használni a későbbiek során. Sőt van egy leírás a gumiabroncsok cseréjének helyes menetéről is, habár már az olvasás kezdetekor sejtettem, hogy ezt bizony tényleg csak szakemberre szabad bízni és nem érdemes ilyennel „sufniban” kísérletezni, elvégre tényleg nem ér annyit, hogy a biztonságos közlekedést kockáztassuk miatta.

A gumi diszkont hu oldalról rendelve, hogyha megfogadunk és betartunk minden segédletet, biztosak lehetünk benne, hogy könnyen megy majd a választás és szuper áron kapunk jó abroncsokat. Mindezt ráadásul nagyon hamar, hiszen, hogyha korán leadásra kerül a megrendelés, akkor főszezonon kívül szinte biztos, hogy másnap már érkezik is vele a futár, hogyha házhozszállítást kértünk – más esetben természetesen kérhető az autógumi a telephelyükön is átvételre, ilyenkor pedig előzetes egyeztetés után, szükség esetén megejtik a szakemberek a cserét is, így erre sem kell később plusz időt szakítani. Számomra nagyon meggyőző volt az áruház anno az első pillanattól fogva és azóta sem bántam meg, hogy a törzsvásárlójuk lettem, ahogyan az ismerőseim sem – hiszen nagy örömükre már többeknek is ajánlottam és eddig mindenki elégedett volt!