Logótervezők csapatépítője.

Szponzorált tartalom

csapatépítő

csapatépítő

Minden évben a legjobban a csapatépítőt várom, mert már évek óta a balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ szervezi a programjainkat. Mindig nagyon várom.

2 éve jöttünk először ide, a Balaton mellé, és akkor is imádtam. Akkor volt egy rövid kis meetingünk, aztán kezdődhetett a móka, ami azt jelentette, hogy közösen elmentünk vitorlázni a logótervező csapattal. Tavaly sárkányhajóztunk a tavon, idén pedig egy evezős túrán vettünk részt.

Szeretek ide jönni, mert nagyon kedves a személyzet, értik a dolgukat, hiszen rendezvényszervezéssel is foglalkoznak. Sok cég szeretné itt tartani a csapatépítőjét, hiszen remek sportolási lehetőségek vannak a Balatonon, így kültéren és beltéren is lehet programokat szervezni, hiszen a cég mindkettőben profi.

Tréningeket, rendezvényeket, konferenciákat is lebonyolít a cég, de szűkebb családi körben is ünnepelhetünk akár születésnapot a vitorlásaikon, vagy a barátainkkal is mehetünk hajókázni, de van kifejezetten lánybúcsú és legénybúcsú ajánlatuk is.

Nagyon élveztem a hajókázást a Balatonon, ezért is szerettem volna még többször is visszatérni ide. De nem csak nekem, hanem a kollégáimnak is nagyon tetszett minden itt, ezért már harmadszor tértünk ide vissza.

A színvonal változatlanul magas, az árak kedvezők, és még így, harmadszor is tudtak nekünk újat mutatni.

Mondhatni, hogy visszatérő vendégek vagyunk már, de nincsen ebben semmi különös, hiszen nagyon jó szolgáltatást nyújt a cég, minden van, ami a kis logós csapatunknak belefér egy csapatépítőbe. Szeretek ide jönni, remélem, jövőre is itt lesz a csapatépítőnk.

Ha titeket is érdekel ez az egész akkor másoljátok be a böngészőtökbe a következő webcímet: balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/.