Székhelyszolgáltatás Újlengyelben és egyéb lehetőségek a cégalapításkor

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás

székhelyszolgáltatás

Gyakran vagyok félénk, ha új csapatba kerülök. Így volt ez a baráti társaságomban is, ami egy társasozás apropóján alakult. Amíg még csak ismerkedett a csapat egymással, volt, hogy úgy éreztem, hogy inkább nem szólalok meg akkor sem, ha lenne mondanivalóm – néhányszor végigjátszódott az a folyamat, hogy szerettem volna mindenkit meghallgatni, ezért türelmesen vártam, és inkább hallgattam. Mégis úgy érzem, egészen hamar megtanultam jelezni azt, hogy van mondanivalóm, valamint olvasni mások nonverbális jelzéseit. Persze a csapat is sokkal jobban összeszokott, megismertük egymást, és visszagondolva egész hamar megnyíltam, illetve megmutatkozott az, hogy ha biztonságban érzem magam, nyíltan és könnyedén tudok kommunikálni. Ilyenkor pedig már a másik végletre érdemes jobban figyelnem: hagyjak másoknak is elég teret, jusson mindannyiunkra elég idő. Szóval érdekes, milyen végletek vannak bennem ilyen szempontból.

Arról is ábrándozom már egy ideje, hogy céget alapítsak, de még nem érzem rá késznek magam, egyelőre csak informálódok. Ebben nagy segítségemre van a topcegalapitas.eu oldal, akik – bár a nevükből nem derül ki, de – nem csak cégalapítással kapcsolatban állnak az ügyfeleik rendelkezésére, hanem székhelyszolgáltatás ügyében is nagy tudással és tapasztalattal bírnak. Különböző csomagajánlatokat állítottak össze annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbb ajánlatot. A székhelyszolgáltatás mindenesetre jó, ha az ajánlat részét képezi, úgy ugyanis akár teljesen ingyenesen vehetjük igénybe a szakértői segítséget a cégalapításhoz, és mindössze a többi költséggel kell csak számolnunk ebben az esetben.

A székhelyszolgáltatás egyébként két településen, a fővárosban, és a szintén Pest megyében található Újlengyelben érhető el. Utóbbi különlegessége az, hogy a településen nem kell iparűzési adót fizetni, így jelentős összegeket tudunk megspórolni, ha ezt választjuk meg cégünk székhelyének. Számos nemzetközi cég döntött már Újlengyel mellett, a honlap be is mutatja őket a teljesség igénye nélkül. Emellett a topcegalapitas.eu nem csak cégalapítással, de cégmódosítással is foglalkozik, és ami a legjobb, hogy már a weboldalról megismerhetjük mindezek folyamatait, feltételeit, így előre fel tudunk készülni.

Mindenesetre számomra nagyon jól jött, hogy ilyen informatív weboldallal találkoztam – sok olyan dolgot olvastam itt, ami számomra abszolút újdonság volt. Ezért is gondoltam, hogy másoknak is nagy segítség lehet, ha bemutatom ezt az oldalt, másrészt nekem is ajánlották, és nagyon hálás vagyok érte. Így már sokkal könnyebb vizualizálnom, mivel jár egy cégalapítás folyamata, és a székhelyszolgáltatással kapcsolatban is sok hasznos tippel gazdagodtam. Az biztos, hogy ha egy napon elérkezettnek látom az időt és rászánom majd magamat arra, hogy saját céget alapítsak, akkor a topcegalapitas.eu csapatát fogom majd felkeresni! Addig is remélem, hogy sokatoknak tudtam segíteni ezzel a rögtönzött, rövid bemutatóval.