Megbízható székhelyszolgáltatás a Székhely Centrum által.

Szponzorált tartalom

IPA mentes székhely

IPA mentes székhely

Szinte észre sem vettem gyerekként, mikor a régi katódcsöves tévéket lecserélték a szélesvásznú, LED tévék. Pedig óriási volt ez a változás. Talán azért nem tűnt fel annyira, mert az én szobámban még sokáig egy ilyen régimódi szörnyeteg állt. Hihetetlen, hogy mennyit használtam ezt a készüléket. Volt, hogy csak játszottunk valamit a barátaimmal és a háttérben továbbra is be volt kapcsolva. Ezt mai fejjel már el sem tudnám képzelni.

Az évek során pedig kialakult bennem egyfajta nosztalgia ezekkel a készülékekkel kapcsolatban. Persze tisztában vagyok azzal, hogy nem tesz túlságosan jót a szemnek a képernyőjük, ettől függetlenül vannak olyan sorozatok, amik egyszerűen jobban néznek ki egy ilyen tévén. Szerintem mindent, ami nem szélesvászonra készült, érdemes egy ilyen készüléken nézni. A barátaim is teljesen le voltak döbbenve, hogy mennyire helyesnek érződik a képarány.

Persze nem mindenben ragaszkodok az elavult megoldásokhoz. Még szerencse, mivel a Székhely Centrum segítségével sikerült megalapítanom a saját cégemet. Régebben ez csupán egy álomnak tűnt, amivel néha elszórakoztattam magamat, mikor a főnököm már tényleg elviselhetetlen volt. A Székhely Centrum azonban megmutatta, hogy nem muszáj örök életre alkalmazotti sorban maradni, csak azért, mert azt hisszük magunkról, hogy nem vagyunk szakértők a témában.

Az egyik barátom javasolta, hogy nézzek utána a cégalapításnak az interneten. Beírtam a keresőbe, hogy „ipa mentes székhely” és nemsokára rá is találtam a Székhely Centrum oldalára. Már akkor tudtam, hogy jó helyen járok, mikor először beléptem a kezdőlapjukra. Ezt úgy tudták elérni, hogy a design végig letisztult volt és nem voltak zavaró reklámok. Nem kell tehát attól tartani, hogy perceket töltünk majd el azzal, hogy megpróbáljuk megtalálni a minket érdeklő témát.

Ha ipa mentes székhely kapcsán szeretnénk érdeklődni, akkor nem kell mást tenni, mint ránézni a felső menüre. Itt listázva van az összes szolgáltatás, amit a Székhely Centrumtól igényelhetünk. Rögtön megtetszett, hogy céget is lehet alapítani náluk, mivel az én filozófiám mindig az, hogy ha egyszer találunk egy megbízható helyet, akkor érdemes ott elvégezni mindent, amit szeretnénk. Persze először meg kellett győződnöm arról, hogy a Székhely Centrum lenne-e erre az ideális választás, úgyhogy elkezdtem olvasni az ipa mentes székhely tájékoztatót.

Felüdülés volt, hogy nem egy száraz, jogi szöveget kaptam, hanem egy jól megszerkesztett tájékoztatót, amit emberi nyelven írtak. Ebből megtudhattam pár alap dolgot, amik nélkül nem lehet céget alapítani. Mindenképpen szükségem volt egy székhelyre, az ipa mentes székhely kritériumnak pedig az Újlengyelben elérhető telephely tett eleget. Ez egy olyan község, ahol különböző adókedvezményeket lehet igényelni. Elsőként picit tartottam attól, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, később azonban megtudtam, hogy több nagy cég is ide telepítette a székhelyét. Úgyhogy végül erre esett a választásom, viszont a fővárosban is elérhető náluk székhely.

Magáról az alapítás folyamatáról csak annyit tudok mondani, hogy bárcsak minden ilyen egyszerű lenne az életben. Nem kellett hónapokat várnom, mire reagáltak a hívásaimra, hanem pár héten belül el tudtuk intézni az egész folyamatot. Az ügyintézők körültekintők és kedvesek voltak, úgyhogy nem számított hány buta kérdésem volt, mindig türelmesen válaszoltak. Az ipa mentes székhely nagyon bevált és másnak is ajánlom a Székhely Centrum szolgáltatását, aki hasonló terveket sző.