Szúnyogháló keret összerakása otthon.

Szponzorált tartalom

szúnyogháló keret

szúnyogháló keret

Egyedi méretben lenne szüksége szúnyoghálóra? Milyen megoldásokból válogathat, amennyiben Ön szeretne mindent megcsinálni, amit csak lehet?

A szúnyoghálók minden elemét beszerezhetjük külön-külön is, ezért nem feltétlenül szükséges ragaszkodni a már kész keretekhez. Olyan alkatrészt választhatunk az egyes részek kapcsán, amilyet csak szeretne, személyre szabott méretben és kialakításban. Készülhet belőle rovarháló keret ajtóra vagy ablakra, attól függően, hogy melyikre van szükségünk.

A szükséges keret elemek szúnyogháló szereléshez mind rendelkezésre állnak a Redőnyben Otthon kínálatában, de ha meggondolta magát és inkább szakemberre bízná a szúnyoghálót, bizalommal fordulhat hozzájuk!

Függetlenül attól, hogy miként kívánja megoldani szúnyoghálóját, nézzük, hogy milyen alkatrészekre van szükség az összeállításhoz:

Az első dolog, amit ki kell hangsúlyozni, hogy megfelelő szerszámok is kelleni fognak. Ha például nincs otthon géderbehúzó, akkor azt is meg kell venni, hogy szakszerűen össze lehessen állítani a keretet és elemeit. A keretprofil és osztóprofil mellett sarok elemekből áll még a szerkezet. Keretenként négy darabra lesz szükség belőle.

Még nem döntötte el, hogy műanyag vagy alumínium keretet szeretne? Mindkettőnek megvan a maga előnye, míg az alumínium sokkal tartósabb, addig a műanyag árban kedvezőbb. Tartósságuk és karbantartásuk terén szintén eltérő lehetőségeket kínálnak.

Gumi géder, és szúnyogháló tekercs az, ami továbbá nélkülözhetetlen. Többféle háló változat kapható, ezek színükben és anyagukban egyaránt különbözhetnek.

A rögzítéshez szükséges alkatrészek, mágnesek, furattakarók és fogantyú, valamint csappantyú az, melyekből a szúnyogháló keret áll. A szúnyogháló keret kapcsán azt kellene még mindenek előtt eldönteni, hogy fix vagy mobil kivitelben készíti el a szerkezetet. Előbbi folyamatosan a nyílászárókon lesz, míg utóbbit szükség szerint könnyedén leszedheti. A mobil változattal kapcsolatban kiemelnénk, hogy tisztítása is egyszerűbb, mivel le lehet szedni, így könnyebben hozzá lehet férni a különböző területekhez a tisztításnál.