Élethű lófej maszk focimeccsre

Lófej maszk

Sokan kedvelik az extrém vicceket, tréfálkozásokat. Van úgy, hogy egy picit túl is lőnek a célon. Például a crazyshop.hu webáruházban megvásárolható lófej maszk alkalmazása az elég furcsa viccelődések közé tartozik. Ez egy élethű maszk, aminek a száján keresztül lehet kilátni. Anyaga latex és műszőrme, felnőtt univerzális méretben kapható. Őrült ajándéknak számít nők és férfiak esetében egyaránt.

Arra még a webáruház üzemeltetői sem jöttek rá, hogy kinek a fejéből pattant ki a gondolat a lófej maszk elkészítésére, egy dolog viszont biztos, akik kedvelik a furcsa vicceket, hogy másokat megijeszthetnek vele, azok beszerzik maguknak. Képzelje el, hogy a fejére húzza, aztán kimegy vele az utcára!

Vajon milyen reakciót fog kiváltani a járókelőkből? Megijednek, nevetnek, megszólítják majd, vagy egyszerűen csak mosolyogva továbbmennek? Bárhogyan is, a hatás biztosan nem marad el! Ráadásul arra sem fog fény derülni, hogy ki az, aki lófej maszk alatt sétál az emberek között. Ennek a maszknak a felhasználhatósági területei lényegében végtelenek, hiszen használható focimeccsen, fergeteges buliban, nyaralás alkalmával, de még ballagáskor is.

Ha már lófej maszk pompázik valakinek a fején, számíthat rá, hogy néhányan kockacukorral kínálják majd, amit bizony illik elfogadni. A webshopban található még igen sok őrült ajándék a lófej maszk mellett, tehát, ha ezt egy kicsit durvának találja, akkor választhat mást a gazdag kínálatból. Az egész felhozatal megtekinthető a honlapon. Keresse fel minél hamarabb!