Energetika 2020 Kft.- a hővisszanyerős szellőztetés mesterei

Hővisszanyerős szellőztetés

A technika folyamatos fejlődésének köszönhetően, a fejlettebb országok manapság már arra törekszenek, hogy a lakóházak és egyéb épületek minél energiatakarékosabban oldhassák meg a fűtési, hűtési és szellőztetési rendszerekhez kötődő eljárásokat. Az Energetika 2020 Kft. a hővisszanyerős szellőztetés hazai forradalmasítója, hiszen már régóta az alacsony energiaigényű iroda- és lakóházak tervezésére és kivitelezésére törekszik, nem kis sikerrel.

Abban az esetben, ha úgy döntött, hogy korszerűsíti az otthonát, esetleg a felépíteni kívánt házának a tervezését ragadná saját kézbe, már az első pillanattól, mindenképpen érdemes minket meglátogatnia, ahol nagy szakmai tudással és többéves tapasztalattal rendelkező mérnökök állnak a rendelkezésére. Elsődleges elvünk a hatékony tervezés és kivitelezés, illetve a közös nevező alapján meghatározott pénztárcabarát árak kialakítása.

A hővisszanyerős szellőztetés egyre nagyobb népszerűségnek örvend az EU tagországaiban, és szerencsére már kishazánkban is többen szentelnek rá fokozott figyelmet. Az általunk támogatott megbízható termékek között több német modell darabjait is fellelheti, a Zehnder 350 is egy közülük. A szóban forgó eszközök Basic és Luxe verzióban is elérhetőek, az egyéni igények és célok függvényében. A passzívház minősítésű gépek mindegyike magas minőséget és első osztályú anyaghasználatot képvisel, ár-érték arányban pedig verhetetlenek. Azoknak, akik még csak most ismerkednek a hővisszanyerős berendezések működésével, a Zehnder 350 kiváló döntésnek bizonyulhat, hiszen roppant felhasználóbarát és gazdaságos is.

Természetesen, a gépek megvásárlásával, annak tartozékaihoz is hozzájut, ami a CC Ease kijelző-vezérlőt, a szárazszifont és a háromállású kapcsolót takarja. Abban az esetben, ha a Zehnder 350 berendezést nem a falra rögzítené, hanem a földön helyezné el, a tartóláb is a kiegészítők közé tartozik. Tekintse meg a kínálatunkat, és válassza ki, hogy melyik gép illik leginkább az igényeihez, ha pedig bizonytalan, kérje nyugodt szívvel a segítségünket!